Les brigades forestals de Diputació de València han realitzat nombrosos serveis com a conseqüència de les pluges

21/04/2019
La majoria dels serveis realitzats van ser per arbres caiguts a Utiel (La Celadilla), Subida del Campichuelo (Jalance), Font de la Puríssima (Ontinyent), Parque de San Vicente (Llíria), camins rurals a Dos Aguas, Aras de los Olmos i Ademuz, carretera la Pedralbilla (Olocau).

Les brigades forestals de Diputació de València van realitzar dissabte passat nombrosos serveis com a conseqüència de les pluges que van caure sobre gran part de la província.

La majoria dels serveis realitzats van ser per arbres caiguts a Utiel (La Celadilla), Subida del Campichuelo (Jalance), Font de la Puríssima(Ontinyent), Parque de San Vicente (Llíria), camins rurals a Dos Aguas, Aras de los Olmos i Ademuz, carretera la Pedralbilla (Olocau).

Així mateix, va haver-hi un acovardisca d'aigua en una zona d'interfície a Torre baja i un desplaçament a l'Església d'Alpuente per a informar de danys en la teulada.

Les brigades mobilitzades van ser Utiel, Jalance, Benigànim, Lliria, Dos Aguas, Ademuz, Marines, Alpuente, Aras de los Olmos y Torre Baja.

 

Material de prensa